Zapraszamy na specjalnie przygotowane menu 6 daniowe w którym znajdziecie 

Na przekąskę miseczka ciepła z odrobiną magii.
Na danie główne gorący talerz pełen czułości, namiętności, uroku i optymizmu, 
nad którym wstrzymuje się oddech, a serce zaczyna mocniej bić wtedy powiedziedz Kocham…
A na deser… Sama słodycz i radość Waszych serc! 

________________DWA RODZAJE MENU . CZERWONE I ZIELONE__________________

przedstawiamy je poniżej

• Zestaw 6 daniowy + lampka wina musującego – 180 zł/osobę
• Set menu + glass of sparkling wine – 180 zł/person

MENU CZERWONE

Jeleń
z trawą żubrową, oberżyną, gorczycą i anchois

deer with bison grass, eggplant, charlock and anchovie

Fujarki Pastusze 
z cappuccino grzybowym, oliwą lubczykową i truflą bianchetto

Shephers’s pipes with mushroom cappuccino, lovage oil and bianchetto truffle

Pâté de foie gras 
z orzechami laskowymi, karmelem i żelem wiśniowym

pâté de foie gras with hazelnuts, caramel and cherry gel

Przegrzebki
z assiette kalafiorowym, grejpfrutem, i sosem beurre blanc

scallops with cauliflower assiette and grapefruit, and beurre blanc sauce

Pierś Kaczki 
z pieczonymi burakami, śliwką sechlońską i sosem z palonego masła

duck breast with roasted beets, plum and burnt butter sauce

Suflet Czekoladowy
z watą cukrową i żelem malinowym

chocolate souffle with cotton candy and raspberry gel

 

MENU ZIELONE

Assiette
   z pieczonych buraków z wędzoną śmietaną, kawiorem jesiotra i olejem lnianym 

beetroot assortte with smoked cream, sturgeon caviar and linseed oil

Fujarki Pastusze 
   z cappuccino grzybowym, oliwą lubczykową i truflą bianchetto  

shephers’s pipes with mushroom cappuccino, lovage oil and bianchetto truffle

Oberżyna 
 z kuminem, pieczonym czosnkiem, suszonymi pomidorkami cherry i olejem z góry św. Wawrzyńca

eggplant with cumin, roasted garlic, dried cherry tomatoes and oil from the mountain of St. Lawrence


Przegrzebki
    z assiette kalafiorowym,  grejpfrutem i sosem beurre blanc 

scallops with cauliflower assiette and grapefruit, and beurre blanc sauce


Kremowe Risotto 
    z szyjkami rakowymi, wywarem z ryb morskich, tapenadą z oliwek i zielonym groszkiem 

creamy risotto with crayfish, decoction of sea fish, olive tapenade and green peas


Suflet Czekoladowy
z watą cukrową i żelem malinowym

chocolate souffle with cotton candy and raspberry gel