heartZapraszamy na gorącą ucztę Kupidyna.heart
kissW naszym menu znajdziecie odrobinę magii, wiele czułości, namiętności i mnóstwo radości.kiss
heartZagraj z nami w miłosną loterię!heart
____________________________

Assiette z pieczonych buraków z majonezem homarowym, kawiorem z sielawy i kozim śniegiem
assiette of beetroot with lobster mayonaise, vendace caviar and goat’s cheese snow

Tatar z Tuńczyka z marynowanym ogórkiem, imbirem, limonką, avocado, wasali, sezamem i kolendrą
tuna tartare with pickled cucumber, ginger, lime, avocado, wasali, sesame seeds and coriander

Krem z Kalafiora z małżami św. Jakuba, oliwą cytrynową, kuskus z kalafiora i migdałami
cream of cauliflower with scallop, lemon olive oil, cauliflower couscous and almonds

Polędwica z Dorsza z assiette z selera, kawiorem z bakłażana, makaronem orzo i sosem holenderskim
cod ternderloin with assiette of celery, caviar of aubergine, orzo and hollandaise sauce

Perliczka z Chrupiącą Skórką z puree z marchewki, zielonym groszkiem, portobello i sosem z palonego masła
crispy guineafowl with carrot puree, peas, portobello mushroom and burnt butter sauce

Torcik Truskawkowy z białą czekoladą, kremem amaretto i praliną czekoladową
strawberry torte with white chocolate, amaretto cream and chocolate praline