Mamy przyjemność przedstawić Państwu naszego nowego Szefa Kuchni.

Zbigniew Paluch wieloletnie doświadczenie zawodowe zdobywał u wielu wspaniałych szefów kuchni w Niemczech i Wielkiej Brytanii. 
Pracował jako doświadczony kucharz na różnych stanowiskach od Sous Chef do Chef w Ancorze w Krakowie, Fabryce Smaku, Mycconos, Balgera, Tamka 43, Quchnia Arystyczna Marty Gessler, Sowa i Przyjaciele, Ambasada Królestwa Arabii Saudyjskiej w Warszawie, Greenhouse Restaurant w Londynie, Stara Wozownia w Pałacu Mała Wieś.
W jego kuchni liczy się jakość produktów. Jego głównym celem jest sprawianie przyjemności i miłych doznań gościom poprzez wygląd i smak przyrządzanych potraw.
Serdecznie zapraszamy do Halki na nową odsłonę polskich, aromatycznych potraw i zachwycających smaków.