Festiwal Restaurant Week to nowy pomysł na spróbowanie czegoś wyjątkowego, czego nie znajdziesz w naszej regularnej karcie menu. Zapraszamy do zamawiania trzydaniowego zestawu w festiwalowej cenie 49 zł. Do wyboru z dwóch zestawów. Festiwal pod hasłem -szanuj jedzenie- odbywa się w 12 regionach, w ponad 30 polskich miastach. Każde z nich prezentuje unikatową kulturę restauracyjną. Zobacz poniżej jakie menu przygotowaliśmy!

Otwarcie Rezerwacji już 10 marca!

MENU A
  1. Rillettes z perliczki z karmelizowanymi śliwkami, musztardą francuską i orzechami w karmelu
  2. Łosoś jurajski z assiette z selera, sosem holenderskim i musztardą francuską
  3. Patte jogurtowe z musem śliwkowy i lodami karmelem i solą
MENU B
  1. Pieczone buraki z majonezem homarowym i kawiorem z zielenicy
  2. Kaszotto z bulionem grzybowym, pieczonym topinamburem i boczniakiem królewskim
  3. Patte jogurtowe z musem śliwkowym i lodami z karmelem i solą