Weekend z rodziną w Halce

Weekend z rodziną w Halce

Weekend z rodziną w Halce. Zapraszamy na przedsmak świątecznych potraw. W tym roku menu wielkanocne jest naprawdę wyjąkowe: schab z dzika w sosie winnym na selerze jest niesamowity, galaretka z giczą cielęca, to koronkowa robota, pstrąg pieczony z liśćmi kafiru, to coś co każdy polubi, a mus z marakui rozpływa się po prostu w ustach.... 
W karcie znajdą Państwo również prawdziwą Paschę. To wielkanocny, twarogowy przysmak od pokoleń, ręcznie wyrabiany według tradycyjnej receptury. Kto nigdy nie miał sznasy spróbowania prawdziwej Paschy, u nas jest taka możliwość już od dziś do końca marca.
Spotkajcie się u nas z rodziną lub znajomymi, w ten weekend naprawdę warto :)
Pozdrawiam,
Edyta Dawiskiba manager

 
 
Obiad rodzinny w Halce

Obiad rodzinny w Halce

Zapraszamy na obiady rodzinne do Halki. Dziś i jutro Szef Kuchni szczególnie poleca nowości:

Schab z dzika sous vide w winnym sosie z kulkami kaszy podawany na plastrach selera z młodą kapustą/ Wild board chop sous vide in a wine sauce with groats balls served on sliced celery with young cabbage

58,-

Pieczony pstrąg z liśćmi kafiru na miętowej gremolacie/ Baked trout with lime leaves served on mint gremolata

39,-

Deser /Dessert

Lodowe parfait karmelowe na sosie jagodowym/ Ice parfait caramel sauce blueberry

18,-

Dla dzieci mamay specjalne menu (dostępne w zakłądce menu dla dzieci) oraz magiczną szafę płęną niespodzianek :)

 

Do zobaczenia w Halce
 

Dzień Kobiet w Halce

Dzień Kobiet w Halce

Zapraszamy na kolację z okazji Dnia Kobiet do Halki.

Każda Pani, do zamówionego dania z karty regularnej, otrzyma od nas prezent w postaci Bonu Podarunkowego na sesję pielęgnacyjną Mary Kay.

Warto skorzystać, podaruj sobie chwilę przyjemności w Halce :)

 

Rezerwacje tel. 509593305