Wiosenne menu

Wiosenne menu

Smaki budzące do życia

GALERIA SŁAW TripAdvisor

GALERIA SŁAW TripAdvisor

24 maja 2018 dostaliśmy, taką oto wiadomość:
 
"Witamy w galerii sław certyfikatu jakości
 
W związku z tym, że otrzymywali Państwo certyfikat jakości każdego roku przez ostatnie pięć lat, z przyjemnością informujemy, iż obiekt Halka Restauracja po polsku zostaje dodany do galerii sław certyfikatu jakości TripAdvisor."
 
Jesteśmy w Galerii Sław Trip Advisor. Ten wielki zaszczyt i sławę😉 zawdzięczamy Wam Drodzy Goście! Za co serdecznie i z całego serca ❤️❤️❤️ Wam dziękujemy! Dziś będziemy świętować, to wspaniałe wydarzenie razem z Wami wznosząc kielichy triumfu 😉🥂🥂🥂 Zapraszamy ❤️
DZIEŃ MATKI 26 MAJA 2018

DZIEŃ MATKI 26 MAJA 2018

Zaproś swoją Mamę, z okazji jej święta, na pyszną kolację do Halki. Dzień Matki świętujemy cały weekend od piątku do niedzieli.Rezerwacje 509 593 305 lub mailem: biuro@restauracjahalka.pl

 

 
WIELKANOC

WIELKANOC

Uprzejmie informujemy o świątecznych godzinach pracy restauracji:
31.03 - 12.00-20.00
01.04 - zamknięte 
02.04 - 12.00-20.00

Życzymy radosnych Świąt Wielkiej Nocy :)

SUM Z DZIGORZEWA

SUM Z DZIGORZEWA

NIE DZIW SIĘ, ŻE SUM Z DZIGORZEWA,
na marchewkowym puree, z duszoną cykorią, groszkiem oraz pełną witamin skorzonerą zwaną też wężymordem. która zawiera wyjątkową ilość witamin E, B1, B2, C, dużo mikroelementów i innych przeciwutleniaczy, to danie które nie tylko pieści podniebienie ale wspaniale wpływa na całe ciało.
Zapraszamy na Wielkanocne menu.

KRÓLOWA GICZY

KRÓLOWA GICZY

Jagnię jest symbolem Wielkanocy, dlatego to jagnięcina, od wieków, jest nieodzownym składnikiem wielkanocnych potraw. Pieczona jagnięcina to rownież kulminacyjna część papieskiego wielkanocnego obiadu, pozwólmy więc zagościć jej także na naszym stole, lecz nie pod postacią figurek z masła, ciasta czy cukru, ale jako danie z menu restauracji Halka.

Zapraszamy na wyśmienitą gicz jagnięcą – krolową giczy z tradycją sięgającą Księgi Rodzaju.

KURCZAK SUPREME

KURCZAK SUPREME

Supreme to nabardziej smakowita, najbardziej soczysta i najbardziej błogo rozpływająca się w ustach część kurczaka. Właśnie na taki delikates z naszego Wielkanocnego Menu chcemy Was dziś zaprosić. Wspaniale przyprawione, aromatyczne danie idealne na każdy apetyt. 
Już jesteś głodny/a?

POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

POTRAWY WIELKANOCNE NA WYNOS

 

Przyjmujemy zamówienia na wielkanocne potrawy . Termin składania zamówień maksymalnie do

26 marca do 18.00, odbiór osobisty 30 lub 31 marca do godz. 19.00

zamówienia prosimy wysyłać pod adres mailowy:

biuro@restauracjahalka.pl

Potrawy przygotowujemy na półmiskach jednorazowych, na zastawie przywiezionej przez gości lub na naszej zastawie (wówczas pobieramy kaucję 15 zł za półmisek)

ul.Puławska 43Warszawa. Rezerwacje tel. 509 593 305 www.restauracjahalka.pl

 

WIELKANOC W HALCE

WIELKANOC W HALCE

Mamy przyjemność zaprosić Was na tradycyjne polskie Wielkanocne menu.

Doskonałe receptury zaczerpnięte z domowych zapisków szefa kuchni przemieniają się w kulinarną podróż przez regiony Polski, w której tradycja i nowoczesność wspaniale się uzupełniają. Od podhalańskiej bryndzy, przez smaki z mazowieckich i mazurskich wędzarni, po wyroby najlepszych serowarów i wykwintne dary stawów rybnych z Dzigorzewa. Starannie dobrane smaki podkreślają uroczysty charakter tego wyjątkowego okresu, jakim są w Polsce Święta Wielkanocne. Bądźmy razem w te Święta.

Pamiętaj, Halka może zagościć również na Twoim stole. Zadzwoń: 509 593 305  

Menu poniżej ♦

 

SŁODKI BEZOWY WEEKEND

SŁODKI BEZOWY WEEKEND

Julia i Anna zapraszają na weekend z tortami. 
Tort kajmakowo - porzeczkowy, czyli beza przekładana kremem na bazie śmietanki i serka mascarpone z kajmakiem i musem z czarnej porzeczki, oprószone prażonymi migdałami oraz aksamitny sernik z białą czekoladą i z owocami.
Zapraszamy serdecznie.